Letni depresi vyvola dovolena i nenaplnena ocekavani

0
Rate this post

Ne letní depresi, ne jedinečným očekávánímOd té doby změněn krátký článekČlánek upravený radou GuidaPsicologiOčekávání PODROBNOSTI ohledně dovolené a útěků obvykle vedou ke stavu úzkosti, pocitu samoty a také problémům se souhlasem s návratem do práce.23. ČERVNA 2015 Čas analýzy: 1 minuta.

Klinická deprese

REKLAMA A MARKETING Ne letní depresi, ne jedinečným očekáváním

Když se objeví léto, všichni očekáváme, že budeme moci odložit práci a užít si jen odpočinek. Domněnky a fantazie týkající se cestování a dovolené jsou obvyklým dědictvím, ale když svou letní práci přetížíme přehnanými očekáváními, riskujeme, že budeme zklamáni nebo nenabídneme ideální smysl tohoto zážitku.

Obrovskou hrozbou je, že pokud věci nejdou tak, jak bychom chtěli, když se vrátíme do každodenního života, riskujeme, že upadneme do stavu úzkosti. Z mé lékařské zkušenosti dobře vyvážené řízení prožívání letních prázdnin umožňuje, zejména dospělým, poskytnout smysl odpočinku a také změnu rytmů, které nám léto umožňuje zažít.

Važte si toho, co máte

Místo toho jsem viděl četné okolnosti úzkosti, které se blížily k zoufalství u lidí, kteří se nepostarali o přípravu jedinečných dovolených a nebyli schopni schválit, že i základní modifikace denních rytmů, pokud žijeme v rovnováze, nám může pomoci oddělit naše mysli z obav az pracovního tlaku.

  1. Každý má samozřejmě představu o dovolené, kterou rád tráví, ale po příležitostech je velmi důležité pochopit, jakou cenu a význam dáváme letní pauze v práci.
  2. Vypořádat se s klinickou depresí v létě, kdy se zdá, že si každý člověk užívá, je mnohem děsivější než v různých jiných obdobích roku, kromě Vánoc, protože máte pocit, že jako jediní si nemůžete užít dovolenou, cestování, speciální konference a další zážitky, které jsou často zdůrazňovány médii.

Letní deprese: proč útočí v příjemných měsících?

Letní klinická deprese je emocionální malátnost, která, jak název napovídá, může zabavit v teplejších měsících, kdy mnoho lidí již tráví dovolenou a užívá si dovolené i zbytku. Nejsou to jen vysoké teploty, které způsobují tento pokles nálady, ale také měnící se postupy mohou probudit nárůst nepříznivých představ a stresu a úzkosti, které jsou v zimních měsících obecně drženy na uzdě, a to v důsledku funkce a také pravidelného věnování.

Proč k tomu dochází?

  • Letní deprese proč útočí v příjemných měsícíchPokračujte v analýze tohoto článku a dozvíte se mnohem více.
    Stres a úzkost a také letní klinická deprese: příčiny
  • Jakkoli je těžké přemýšlet, je běžné, že nálady, jako je stres a depresivní příznaky a symptomy, během léta zesílí.

Lidé jedou na výlet, obchody se zavírají, rutiny referenčních změn a toto zcela nové chování jsou primární hlavní příčinou problémů se spánkem; z problémů se spánkem se rozvíjejí stavy úzkosti, které zvyšují úroveň úzkosti a také vyčerpání. Tak dál, v začarovaném kruhu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here