Inteligentni detska autosedacka pohlida bezpeci ditete sama diky prvkum automaticke kontroly a systemu napeti pasu

0
Rate this post

Rezidence Přesně tak, jak pětibodový bezpečnostní pás chrání vaše dítě

Pravděpodobně jste si všimli, že některé dětské sedačky pro kojence a batolata mají pětibodový pás, zatímco jiné ne. Níže domovská stránka objasňujeme 3 hlavní důvody, proč byl pětibodový bezpečnostní pás shledán bezpečnější než použití dětské sedačky se štítem nebo tříbodového pásu.

Udržuje vaše dítě v té nejlepší poloze

Pětibodový pás má 5 upevňovacích bodů navržených tak, aby držely vaše dítě na ramenou a také na bocích, což jsou nejtužší části těla. V případě nehody přenáší dětský bezpečnostní pás síly způsobené nehodou na tyto tuhé faktory na těle a také na bezpečnostní sedadlo. Z tohoto důvodu vyšetření ukazují, že měkké části těla, jako je břicho, jsou chráněny před vlivem.

Kontrast použití pětibodového oproti tříbodovému pásu nebo ochrannému systému

Buničina vašeho dítěte nemusí vydržet síly z nárazu stejným způsobem jako tuhé součásti. Když je dítě omezeno v podbřišku, například břišním pásem nebo štítem, může se opřít přímo do pásu a také do omezovacího systému. To znamená, že pás nebo omezovací systém se může umístit do břicha a způsobit vážné zranění.

Položka založená na studii k použití k naprosté spokojenosti

  1. Certifikované figuríny pro nárazové zkoušky nám umožňují zkoumat síly působící na tuhé části karoserie v různých scénářích nárazu.
  2. Rovněž byly definovány optimální síly, které mohou tato místa těla vstát. Každá z našich bezpečnostních sedaček byla skutečně vyvinuta a také prověřena, aby bylo zajištěno, že síly působící na každou část těla zůstanou v bezpečných mezích.
  3. Každá z našich autosedaček pro děti a také batolata do cca čtyř let je vybavena pětibodovým pásem.

Udržujte své dítě na nejbezpečnějším místě

Zatímco zkoušky nehod jsou navrženy tak, aby co nejpřesněji simulovaly skutečné srážky, srážky jsou obvykle mnohem složitější než nárazové testy. Například v některých nehodách se auto může vzdát. Pokud k tomu dojde, vaše dítě se může dostat ze sedadla na stranu, pod nebo do zádržného systému.

Použití pětibodového pásu zajišťuje, že v dětské sedačce zůstanou mladší děti. Vaše dítě tak zůstane na nejbezpečnějším místě uvnitř bezpečnostního štítu sedačky.

  1. Udržujte své dítě na nejbezpečnějším místěObjevte naši řadu bezrizikových autosedaček s pětibodovým pásem.
  2. Jděte nad rámec základních bezpečnostních požadavků

Běžné nehodové testy nekontrolují bezpečnost a zabezpečení autosedaček při mnohem složitějších srážkách, jako je převrácení. I když má bezpečnostní sedačka certifikaci schválení, je to záruka bezpečnosti při jakémkoli druhu nárazu.

Například nehodové testy provedené UTAC (nezávislá organizace pro testování vozidel) ukázaly, že po dvou úplných převráceních byla figurína vymrštěna z podsedáku. Více se můžete dozvědět, když si vychutnáte videoklip vyšetření při převrácení se sedadlem s polštářem a video vyšetření při převrácení se sedadlem s 5bodovým pásem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here