Projekt sance na navrat pomaha zit naplno

0
Rate this post

Massimo Crispi: 29. července 2022 Poslední večer jsem měl mnoho tužeb. Měl jsem opravdu rušenou noc sirénami na ulici, různé pocení, psychologické výzvy.Když jsem techetechetè viděl včera večer, protože se vyskytuje jednou za čas, měl jsem dojem, že 90 % jedinců, kteří zpívali, prezentovali  Koukni na to a také hráli, už neexistuje.

Je život sen nebo vám sny pomáhají žít mnohem lépe?

Popravdě řečeno trochu melancholičtí, i když ti umělci byli neuvěřitelní a bylo také dobré je ještě jednou vidět, také si všimnout jejich přípravy a neukotvené improvizace mnoha přítomných.

Mysl si ve svých záhadných nočních pokrokech ve skutečnosti možná pamatovala nějaké informace, které pocházely od těchto techechetů, a také je přestavěla podle neidentifikovaných kritérií.

  1. Tak jsem si představoval, že Quartetto Cetra (vše zmizelo) byl systém výběru, ve kterém byl Mina doporučen jako předseda vlády.
  2. No, nakonec to není špatné. Mina se tak stává premiérem. A pak, Mina také nahrála skladbu s Beppem Grillo, zdravotníkem, takže je tak nějak srovnatelná s politikou.
  3. V určitém případě Mina vzala cokoli do vlastních rukou, bez dalších ministerstev nebo čehokoli jiného, ​​a také cokoli odevzdala sama sobě: prezident, to je ono, mi sluníčko Mino.

Jejím úplně prvním počinem bylo propojení kantonu Ticino s Itálií s bankami, kasiny a továrnami na čokoládu. Bíle skvrnité fialové krávy se skládaly z. Bern, marameo. Nedlouho poté požádal o vstup do Nové Itálie také kanton Graubünden.

Kde se mluví jazykem srovnatelným s tím, čím se mluví v Atesinských Alpách

Problémem pro cestu do Itálie bylo znát pozpátku a dopředu všechny písně festivalu Sanremo, i ty, které byly po první noci vynechány. Kanton Graubünden dokázal projít testem bravurně i za zpěvu písně „What a bad deal“, kterou v Sanremu poskytl Jo Chiarello a brzy ji zanedbal.

Radio Monteceneri oznámilo rozpad Švýcarska tak, jak jej znal nový italský prezident, nicméně bez zklamání.

Kde se mluví jazykem srovnatelným s tím, čím se mluví v Atesinských AlpáchHlasatel byl skutečně potěšen tím: konečně trochu čerstvého vzduchu, na rozdíl od neustále Alphornů a Lederhosenů. Máme v úmyslu obléci i šortky D&G! Mina představila každou modifikaci zbrusu novým albem: počítačově animované zpěvy, orchestrace jejího dítěte, přirozeně, s orchestrem bývalé RTSI.

  1. Organizace zmizela z toku. Když ho Mina vymazala, už to nedávalo smysl. Chiara Ferragni byla vybrána jako velvyslankyně Itálie ve všech zemích, což je jedinečné.
  2. Vždy ve svém letadle, aby viděla svět a dávala lekce stylově. Níže byla nejlepší italská značka na trhu styl. A Mina měla nějaké na prodej a nabídla to.
  3. Váš domov v Luganu, nyní v italské oblasti, se stal prezidentovým Bílým domem a samotné Lugano je hlavním městem Nové Itálie.
  4. Touha pokračovala ještě nějakou dobu, přičemž různé části světa se hodlaly přihlásit s Itálií, vždy za povinnou zkouškou porozumění písním Sanremo.

Albánie byla počátečním mezinárodním státem, který byl zcela integrován prostřednictvím plebiscitu poté, co skutečně vyprodukovala skvělé zpěváky, které znali od “L'edera” až po “Hovno, pane poručíku”. Malta byla včas. Tunisko bylo 3. Mina byla neustále šťastnější a Chiara Ferragni také, protože její práce se tak snížila, což snížilo stavy na planetě.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here