5 příchutí, které jistě zahřejí vaše podzimní dny

0

Obecně, skončil Monzani, „indikací k implementaci je dodržování vyvážené stravy, která upřednostňuje příjem čerstvých sezónních produktů. To je způsobeno skutečností, že tělo vyžaduje respektování sezónnosti v příjmu zeleniny a ovoce. Spotřeba” ve správný čas” vliv na produkci tepla pro bezpečnostní cíle, aby se předešlo tepelným nesrovnalostem.

Tímto způsobem každá potravina, přijatá v případě potřeby, jistě podpoří specifické prostředky a také ne jiné, které z důvodu konkrétního ročního období nemusí být posílena“.

” Produkty pocházející z pšenice, hrachu, kukuřice, hub, brambor, vajec PODROBNOSTI: jejich vyvážená konzumace má vliv na metabolické procesy i na tvorbu tuků, bílkovin i cukrů bez nerovnováhy. V posunu mezi ročních obdobích je třeba upřednostňovat údajné čerstvé potraviny (rajčata, lilek, mléko) a na jaro i údajné „mírně zahřívací“ potraviny, jako je maso, tuřín, dýně, slepice, káva“.

Mrkvová zázvorová polévk

  1. Autor: Kristina Lauer
  2. Proč nám věřit?

Přišel podzim! Toto období není tvořeno jen nádhernou krajinou se zlatými odstíny a báječnými dýněmi, ale bohužel je spojeno i s výrazně kratšími a chladnějšími dny.

Pokud bez ohledu na kabát, šátek, čepici a kabát stále skřípou zuby, máme pro vás ta správná doporučení: dodejte svému kuchyňskému koutu trochu chuti! Koření kromě toho, že je chutné, zanechává příjemný zážitek z tepla a má i další blahodárné vlastnosti.

  1. Koncept, že existují koření se zahřívacími budovami, pochází ze standardní čínské medicíny a také indické ajurvédy.
  2. Tyto disciplíny rozdělují potraviny přímo do různých skupin, takže příkladem jsou potraviny, které vyvolávají pocit tepla, revitalizující potraviny, stejně jako neutrální potraviny.
  3. Jejich konzumací by se na nás měly přenést vlastnosti každé potraviny.
  4. Dvě koření se zahřívacími vlastnostmi jsou pepř a také chilli. S největší pravděpodobností každý člověk z přímé zkušenosti chápe prožitek tepla, který jeho použití způsobuje.

Další tip, jak zahřát svaly navzdory chladnému exteriéru: náš trénink s kondičním míčem.V tomto krátkém článku se blíže podíváme na pět koření, kterými si zahřejete podzimní dny a navíc je zkombinujete s některými zdravými a vyváženými jídly, abyste stejně neztratili ze zřetele své fitness cíle.

Zázvor

Uvádí se, že kořen (ještě účinněji oddenek) zázvoru má léčivé rezidenční nebo komerční vlastnosti a běžně se používá k léčbě nachlazení. Zázvor rovněž stimuluje krevní oběh a obsahuje také vitamín C, hořčík, vápník, draslík, sůl a fosfor.

Draslík je dobrý pro svaly a přispívá k normálním svalovým a nervovým vlastnostem.

ZázvorZázvor má však také zateplovací domovy, dokonce analyzovaný v japonském výzkumu v roce 2018, kterého se zúčastnilo šest samic, které byly specificky chlazené, zejména na nohou. Některým účastníkům byl poskytnut nápoj ze zázvorové esence a dalším také nápoj ve formě cukrové pilulky.

Poté jim změřili tělesnou teplotu. Oba nápoje vedly k předběžnému zvýšení úrovně teploty. Ale u žen, kterým byl nabídnut placebo nápoj, došlo po deseti minutách k dalšímu poklesu teploty, zatímco u žen, pokud si zázvorový nápoj zachoval vyšší tělesnou teplotu po dobu celkem 20 minut.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno