Polovážný průvodce, jak se vypořádat se zimním obdobím

Rate this post

5 ukazatelů, které můžete mít na prstech jedné ruky, opravdu na dosah!

LÉČIT ZELÍ!

Zima nabízí stolní jídla, která www  jsou v tomto období obzvláště ideální pro udržení těla. Potraviny bohaté na mikroživiny, jako je zelenina z čeledi brukvovitých (brokolice, květák, savojské zelí, růžičková kapusta atd.), jsou se svými protizánětlivými a imunostimulačními vlastnostmi dárkem nejchladnějších měsíců v roce.

Navíc podle typické čínské medicíny je zimní období spojeno s energií ledvin

Kjejich výživě a také k udržení v rovnováze jsou velmi vhodné luštěniny, dobře vařené a také možná připravené s karminativními vůněmi a kořením, které zabraňují zhoršujícím se nepříznivým vlivům efekty, které kolem sebe někteří reptají. vzduch!

Co se však týká obilovin, jsou to zejména oves a také pohanka, které se vyznačují výraznými tepelnými vlastnostmi, obsaženými v neocenitelných obilovinách, které dozrávají uprostřed léta a v důsledku toho ukládají drahocenné teplo na zimu.

CO BULÍ V HRNCI

Pokud je režim syrové stravy podán s patřičným rozumem, je změna způsobu přípravy jídla v zimní sezóně opravdu důležitá. Zelené světlo pro delší přípravu pokrmů, jako jsou polévky a také dušená jídla, dvojitou přípravu pokrmů i redukci syrových a výrazně chladnějších potravin, jako je jogurt, ale navíc sójové vedlejší produkty, které se lépe upravují nebo vaří před konzumací.

JEDNA RUKA ČISTÍ DRUHOU

Pravděpodobně triviální, ale v sezóně s největší pravděpodobností kontaminace chřipkou je pečlivé mytí rukou rozhodující. Podle některých nedávno zveřejněných výzkumných studií je procento lidí, kteří si důkladně nečistí ruce, 60 %. Ruce jsou autem virových, plísňových a také fekálních infekcí … povzbudili jsme vás?!!

ZDI ZIMNÍHO ČASU ZDI PEKLA

Reinterpretujeme prominentní přísloví, abychom zdůraznili problém vytápění obytných domů a vysokou kvalitu vzduchu, který dýcháme v domě nebo v práci v dlouhých chladných dnech, které nás nutí jít dovnitř.

Naše dýchací ústrojí je složité zařízení, které je citlivé na teplotu vzduchu a také vlhkost

Je velmi důležité nedělat z našich rezidencí exotické skleníky, zejména ložnice, a také vyvinout iniciativu k dobrému provzdušnění prostor i v nejchladnějších dnech. Příliš drahé teploty v uzavřených prostorách navíc podporují přibírání na váze a také záněty a také suchou pokožku dýchacích cest, zejména nosních sliznic.

Pro zlepšení vzduchu v uzavřených prostorách si můžeme navíc pomoci odpařováním užitečných čistých vitálních olejů a pro správné zahřátí zevnitř popíjet příjemný horký přírodní čaj.

Naše dýchací ústrojí je složité zařízení, které je citlivé na teplotu vzduchu a také vlhkostTEN ODPOČINEK NECHYTÍ RYBY

Nyní, když si dáte šálek čaje, přichází náš preferovaný návrh! Temnota i chlad jsou pozvánkou k odpočinku, jaký bere příroda.

  1. Zastavte se, udělejte si prostor a odpočívejte! Mnohem lépe než krém proti vráskám odpočinek podporuje rychlost metabolismu epidermis, která je obnovena.
  2. A také, že výborný odpočinek je nezbytný pro pevný a zdravý a vyvážený imunitní systém těla. Pojďme si tedy pro jednou hrát se slovíčky, nechat ryby od sebe a také počítat jehněčí!

Leave a Comment